snart lunch

Jag är dålig på att uppdatera bloggen....ja ja ibland blir det så, annat som prioriteras. Nu har jag 17,5 arbetsdagar kvar på mitt jobb :))) Ska bli kul att byta jobb, jag hoppas att jag kommer trivas med mitt nya jobb bara men de verkar trevliga!!

I går var jag på Yoga på Friskis, det var sååå skönt det var ingen jobbig Yoga utan mest streching och avslappning, skönt. Kanske att jag går på den varje tisdag. Nu ska jag snart på lunch med en gammal kollega härifrån där jag jobbar nu, ska bli kul. Ha det!Underbara Bastoppar från Christina Ribel - NU REA 50%!

Gårdagen

Shit, jag var ute och drack lite vin och snackade skit med några tjejkompisar i fredags. Jag drack fyra glas vin och blev ganska dragen....förut tålde jag hur mycket som helst men nu har jag inte druckit sedan nyår....gick hem till pojkvännen och sov där. När jag vaknar efter att jag druckit måste jag äta något fort annars måste jag alltid sitta med huvudet över toan....det enda som fanns var en Gorby-pirog och den gick verkligen inte ner....så jag mådde inte så bra tills jag till slut fick i mig en banan typ kl 14.....(vaknade 10..) Blä säger jag, min mage är fortfatander inte i balans. Ska hålla mig borta från alkohol eller i alla fall se till att det finns något ätbart när man vaknar... :)

Hur bra som helst

Det gick hur bra som helst att säga upp sig!!! Fast jag var jäkligt nervös innan, eftersom jag var tvungen att vänta tills efter lunch för chefen var upptagen med kund heka fömiddagen. Han blev besviken och ville helst inte skriva under uppsägningen....han sa även att om jag ångrar mig efter nån månad eller så ska jag ringa honom så får jag komma tillbaka. :) Kunde inte ha gått bättre!!! De andra två anställda tog det åxå bra, det är ju de som blir mest drabbade eftersom de kanske kommer få lov att jobba över...Det kändes i alla fall som att han tyckte om mig och att jag gjort ett bra jobb :) Fick en liten kick av att säga upp mig, det borde man göra oftare :P
97289-141

Ångest

Imorgon ska jag säga upp mig från mitt jobb....ångest. Jag jobbar på ett litet företag där min chef även är ägare och det tar 2 år att lära sig allt bra. Jag har jobbat där 1,5 år och är den som har jobbat där längst ( vi är 4 inklusive chefen). Jag har fått nytt skrivbord idag och bokhyllor m.m. kändes ju lite dumt när jag visste att jag skulle säga upp mig imorgon...blä jobbigt. Han blir så besviken....han förlorar ju pengar på det. Men man måste ju göra det som känns rätt, jag trivs inte på en sådan liten arbetsplats och jag orkar inte med chefen...gillar inte hans personlighet även om han försöker vara snäll.

Meddelar imorgon hur det gick, om jag överlevde.....

JIPPI

JAG HAR FÅTT ETT NYTT JOBB!! :)

Underbara Bastoppar från Christina Ribel - NU REA 50%!

Beställd

97289-161
Nu har jag beställt den här klänningen!! :)


Ikea - here I come

Tror jag ska ta mig en tur till Ikea idag, behöver lite inspiration till min nya lägenhet. Jag ska inte köpa något för pengar har jag inga... :)

Funderar även på att träna ett intensivpass på Friskis ikväll, härligt!

Trötter

Hela den här veckan har jag varit supertrött......sitter här och gäspar på jobbet. Trist att vara så trött. Kunde knappt hålla mig vaken när det var Greys Anatomy i tisdags så var det ett långt dubbelavsnitt åxå. Men bra var det, har nog aldrig bölat så mycket till en serie, förutom Extreme Home Makeover men det räknas inte. :)

En soft helg

I går kväll var jag först på ett spinningpass, puh, sedan var jag bara hemma och slappade. Bläddrade i Fritidsresors katalog och drömde mig bort :)
Idag har jag rensat lite bland mina underkläder samt suttit och häckat framför datorn. Jag har hittat ett jobb jag vill söka men jag har inte orkat skriva någon ansökan, det är så drygt att göra det....och jag har ju redan ett jobb så jag är ju inte tvingad att söka...
Vi har förresten anställt en till på jobbet, så nu är vi fem stycken snart. Jippi!!!

Sitter och surfar lite på Ikea för att hitta en matta till vardagsrummet i min nya lägenhet, men jag hittar ingen jag vill ha....jag vill ha en brunaktig, tips?!!

Snart ska jag iväg och simma med pojkvännen, skönt!!

Accessora.se