Tisdag

Idag besiktigar de min lägenhet.....jag hoppas den går igenom...min ena katt har klöst lite på tapen på en vägg. Har ingen lust att tapetsera om ehla vardagsrummet bara för det. Tapeten är ändå ganska gammal och sunkig där..... Ska åka hem på lunchen och kolla om hon har lämnat nån lapp.

Ikväll tänkte jag gå på Yoga på Friskis, det ska bli skönt!

ha en bra dag!

Lägenheten


Jag är lite fixerad vid lägenheten som jag köpt, här kommer en bild på badrummet och köket. Ps jag har inte flyttat in ännu...

klipp & klistra

Nu har jag suttit hur länge som helst och redigerat min blogg....orkar inte mera, den får se ut så här ett tag tills jag orkar fortsätta :)

hahaha

Hittade just en fin fin present till pappa (fast han fyller inte år förrän i april), han gillar Sudoku...
97289-164

Hittas på Coolstuff


Solig lördag!!

97289-163

En härligt solig vinterdag idag. Tänkte åka till jobbet en sväng för att jobba in lite, var borta lite i veckan när jag var på banken för att fixa lån och även besök hos mäklaren m.m. :)
Senare idag ska pojkvännen och jag simma, det gjorde vi förra lördagen åxå och det var verkligen superskönt, så vi tänkte försöka göra det varje lördageftermiddag :)

Klänningar, klänningar...

97289-16297289-161

Jag funderar starkt på att beställa denna klänning från LaRedoute. Den ser mysig men chic ut enligt mig :)


Kontrakt

Jippi! I dag har jag skrivit på kontrakt för lägenheten som jag har köpt!!! Jag hoppas att det kommer bli bra. Jag tycker verkligen om lägenheten, det blev ett ganska dyrt pris men men.... jag är glad i alla fall. Jag flyttar in 1 maj :) jag vill ju packa och flytta in redan nu!!! Det enda dryga är ju flyttstädningen, funderade på att lägga ut det på nån firma men det verkar vara ganska dyrt, synd. Nu hoppas jag att bostadsrätterna här i stan inte har nått sin kulmen vad gäller pris, typiskt mig att pricka in och köpa just då i så fall.

GLAD :)

Gratis

Tänkte påminna om gratisgen.se som jag skrivit om här tidigare. Jag behöver några värvade till för att få ett prensentkort på MQ. Det kostar inget och allt man behöver göra r att ta del av 1 elelr 2 erbjudanden. Flera av dessa är gratis :) Man kan samla ihop till bl.a. presentkort, DVD-boxar, Xbox m.m. GRATIS!

97289-145

Dåligt med uppdateringar

Har inte varit särskilt aktiv på bloggen i år, ska försöka bättra mig.

Idag var jag och tittade på en lägenhet, jag hoppas att den inte sticker iväg alltför mycket i pris för i så fall slår jag till!! :) Men något säger mig att den kommer bli ganska dyr trots att läget inte är det bästa, men den var fin.


nyår

nyår

Såhär såg jag ut på nyår. H&M-klänningen var fin men satt väldigt tajt efter en trerätters.....fick gå in på toa flera gånger så jag kunde dra ner dragkedjan och andas ordentligt. Vill man vara fin...

Lista 2007

Nu har vi skålat in det nya året!! Vilket resulterat i att jag är uppe och skuttar medan pojkvännen ligger som en liten säl i sängen med sprängande huvudvärk...hehe jag hoppas det nya året har mycket spännande att erbjuda, det blir väl vad man gör det till!! :)

En liten lista på vad jag vill åstadkomma år 2007:
♥ Åka till Italien (eller New York)
♥ Bli vältränad
♥ Springa Stockholm Marathon eller Lidingöloppet
♥ Bli bättre på att höra av mig till släkt och vänner
♥ Köpa kläder med kvalitet och inte kvantitet
♥ Äta grönsaker varje dag
♥ Min kompis och jag ska lära oss en massa om aktier och tjäna grova pengar (inte så troligt men men...)
♥ Skaffa mig ett nytt roligare jobb
♥ Läsa fler böcker
♥ Se fler gamla filmer
♥ Gå en danskurs
♥ Vara en snäll och bra människa (hoppas att jag redan är det, men man kan ju alltid bättra sig..)
♥ En hemlig sak
♥ Ha roligt och leva i nuet!!!

Det blev en diger lista, hoppas jag kan bocka av några punkter i slutet av året!!! Har ni några nyårslöften eller likande listor???

Det nya året är här!!!

Konstig text se inlägget ovan....
 

Accessora.se