Att göra lördag!

  • sy klart gardinen till jobbet (på min fritid!!! löneförhöjning tack!! he)
  • dammsuga
  • fika med kompis från förr
  • leka med kissarna (de är uttråkade tror jag, har dåligt samvete...)
  • diska
  • vattna blommorna
  • ringa farmor (ska fråga om jag får bo hos henne när jag ska flyga från Skavsta..)

Sjuk

Jag har snart inte tränat på TVÅ veckor och jag blir så frustrerad, jag hade precis kommit igång med att springa och nu är väl all kondition borta....suck....

Nu ska jag duscha och testa mitt nya schampo :)
schampo

Höststylad!

Jag har färgat och klippt håret!! Förra fredagen var jag till en salong jag inte provat förut och jag är grymt nöjd, de är typ dyrast i stan tror jag men de var värda pengarna.....de berättade att senare på fredagen skulle de ha DJ och börja dricka lite vin...om kunderna var sådana som gick med på det...haha skön stil tycker jag!! Jag gjorde även en inpackning som kostade drygt 200 kr från Redken som skulle reparera mitt skadade skandinaviska hår (tunnt) den ska tydligen ha effekt i 15-20 tvättar. Hoppas hoppas!

Jag har även beställt color extend schampo och balsam från HQHair som jag fick med posten idag, så nu ska väl färgen hålla!!


   


Idag köpte jag ett par gråa leggings trodde jag aldrig skulle hända! Men jag tänkte använde dem som strumpbyxor....så deinte "skär av" mina redan korta ben...

Superman

Var på bio igår: Superman returns, den var väl sådär men men det var ju superman........gillade f ö Lois Lanes (Kate´s) skor!! :)

På stan

Var en sväng på stan på lunchen....farligt farligt om jag hade shoppingsug innan så blev det just värre...jag som är helt pank redan...(iihh det är bara den 12:e vad har jag gjort?!?!?)
Jag hittade ett par fina stovlar på Scorett, de kostade bara 499kr vilket var synd för kvaliteten verkade dålig men jag gillade verkligen stilen! Hittade en massa träningskläder åxå som jag vill ha!!!! Måste ju vara snygg i spåret å på Friskis!! :)

Funderar fortfarande på Stockholm marathon eller tjejklassikern, Titti på Rix MorronZoo ska ju göra tjejklassikern. Hmm fast jag kan inte åka skidor och min simteknik kanske inte är den bästa....kanske att det lutar åt marathon fy skutton vad jobbigt!! Det längsta jag springit nånsin är ca 17 km en marathon är väl ungefär 42 km....hjälp! Men det vore häftigt om jag klarade det!!!

Stockholm marathon eller tjejklassikern?

Vilken av de ska jag satsa på???

Tårta

Ikväll blir det tårtbak! :) Ska även tvätta lite och städa mycket! Pojkvännen har lovat att hjälpa till, shysst!
Nej nu måste jag återgå till jobbet...suck!

Ner på stan

Tänkte svänga ner på stan på lunchen. Jag ska köpa kosttillskott som heter Panto-3 ( min kompis rekommenderar det starkt för bättre naglar och hår!) behöver även köpa en bakform som man kan ta bort kanten på. Eftersom jag ska baka tårta imorrn :)
Jag är helt såld på att baka nu efter gårdagens lyckade kakor, funderar på att baka matbröd i helgen!
Tur att jag tränade box igår eftersom jag åt några kakor när de var klara, var ju tvungen att provsmaka ;)kakor

På fredag ska jag ha "tårtkalas" för några kompisar, jag fyllde år förra vecka, jag orkar inte ha nån fest så tårtkalas blir perfekt. Jag bakade Chokolate chip Cookies efter ett recept som jag hittade på ica. Jättemumsiga!! Prova! man borde kunna ha i kakao åxå.... :)

Flisen

Flisen
Hehe lyckades fånga min ena katt på en kul bild :)


Bloggtrubbel

Buhu går ju inte att läsa alla bloggar juh, inte ens min egen!?!!
Trist! Jag som behövde piggas upp så här en fredagseftermiddag på jobbet....vi har slutat 16.00 juni-augusti men nu är sommartiderna slut :( så nu slutar jag 17.00 istället. Den där sista timmen känns jäääättelång!!!

Accessora.se