UVI

Var till distriktssköterskan idag, jag har urinvägsinfektion. Tur att jag gick dit innan helgen.....jobbigt att behöva springa på toa hela tiden när vi ska till Stockholm. Nu har jag i alla fall börjat käka medicin :)))
Hoppas det blir bra snabbt!

en vanlig dag

En vanlig dag på jobbet idag...funderar på att jobba över lite. Chefen är inte här, det är skönare att sitta kvar då.... :)
I helgen åker jag och pojkvännen till Stockholm. Vi ska låna min pappas lägenhet, det ska bli mysigt! Jag vet inte vad vi ska hitta på riktigt men det finns ju en del att välja på :)

Vad ska jag göra??

Det var inte jag som bestämde :)


Påkörd

Höll på att köra på en cyklist imorse när jag svängde in till jobbet. Han kom farandes på trottoaren...helt omöjligt att se....han körde in i sidan på min bil :( jag blev så skärrad och tänkte att det var mitt fel. Men eftersom han inte får cykla där så var det ju inte mitt fel...har inte vågat kolla ännu om det blev något på bilen. Tog aldrig hans nummer heller...dumt tur att jag inte körde på honom i alla fall....
Jag har själv cyklat där han cyklade och säkert i samma fart som han hade, tur att jag inte har blivit påkörd....det är ett ställe där det inte åker så mycket bilar.

UPDATE: Märkte idag (torsdag) att glaset på höger baklyse var sönder. Han måste ha kört in sitt styre där.....600 spänn för ett nytt. Jäkla skit!!!!!

No Job

Fick inte jobbet som jag hade sökt. De kom till sist framtid att de inte hade möjlighet att anställa någon just nu.....fasen jag har väntat på deras beslut i två månader. Buhu....men men jag kanske inte hade passat in där i alla fall, alla verkar ju vara überambitiösa. Just nu trivs jag ganska bra på mitt nuvarande jobb i alla fall :D tur det annars hade jag varit knäckt!

Choose!!!

Skor


Skor2

Just nu finns det många fin-fina skor ute i butikerna. Herregud vilka ska man välja!?!? Det finns till och med billiga som ser fina ut :D
Bilder från Skopunkten och Din Sko.

Överambitiös

Igår började jag på allvar fundera på att springa Stockholm Maraton nästa år i juni. Det är helt galet för jag har aldrig varit bra på att springa långt......är bättre på att springa snabbt på korta sträckor. Men det vore väldigt häftigt att ha sprungit ett maraton. Men det krävs nog mycket träning....hmm....jag behöver ju inte bestämma mig ännu....

Snodd lista

4 arbeten jag har haft
- Revisorassistent
- Diskare
- Telefonförsäljare
- Kyrkogårdsarbetare

4 filmer jag kan se igen
- Möss & människor
- Girls just wanna have fun
- Kill Bill
- Legally Blonde

4 städer jag har bott i

- Västerås
- Hamburg
- Uppsala
- -

4 tv-serier jag gärna ser
- So you think you can dance
- CSI
- Desperate Housewives
- SATC


4 ställen jag vill åka till

- New York
- Island
- Västindien
- Australien

4 sidor jag besöker dagligen
- iabloggar.blogger.se
- aftonbladet.se
- jonkoping.nu/ytligheter
- hotmail.com

4 favoriträtter

- Lasagna
- Pasta m korvstroganoff
- Tsatziki med vadsomhelst
- Junk-food

4 ställen där jag trivs
- I min lägenhet
- I soffan m min pojkvän (eller sängen ;))
- Framför datorn
- Hos mina nära och kära



Däckad

På lunchen åkte jag till en däck-firma och lämnade äntligen in mitt däck på lagning..... :)
Ska bli nice, de sa att det skulle kosta typ 200 kr vilket inte är så farligt, hoppas det går att laga bara.

Lååång promenad

Igår skulle jag och pojkvännen gå en promenad i spåret.....milen hade vi tänkt. Men det var så skönt att vi tom valde 15 km i stället, fast vi lyckades gå fel eftersom det var dåligt skyltat. Liite jobbigt för det blev typ 18-19 km som vi gick och jag hade bara ätit frukost typ kl 9.30 vi kom inte hem förrän kl 17. Jag var helt slut!!! Men det var skönt! Har träningsverk idag, trodde inte att man kunde få det av att gå!!?!

Har i alla fall ahft en skön helg med mys, god mat ,promenad och Kill Bill 1 & 2 till sammans med pojkvän.

Freeedag!!!

Jippi idag är det fredag!!! Snart är det lunch åxå!! :D
Ska bara tya det lugnt i helgen.....träffa pojkvännen och mysa!

Nyttig

Idag har jag inte ätit godis på hela dagen!!! Duktigt!!!
Fasen jag åt en kaka till efterrätt efter lunchen, men det var bara en liten kaka. Eftersom jag åt lunch ute så måste man ju passa på, eller?!?
Tränat har jag gjort i alla fall! :)

Att göra när jag kommer hem:

  • Ringa till däckfirmor och höra mig för vad det kan kosta att fixa mitt däck alt. köpa nya däck till bilen
  • Träna medelpass på friskis kl.19
  • Fixa matlåda tills imorgon
  • Tvätta
  • Fundera ut om jag ska färga håret brunt eller inte (har blonda slingor nu...)

Jävla skit!

När jag kom ut från jobbet var det första jag såg att det var punka på min bil!!!!!!!!!! Argh!!! Fasen jag som är pank och allt....vad kan ett nytt däck kosta...blä dumma bil....( förmodligen har det nåt att göra med att jag rammade en trottoarkant på väg hem från jobbet igår....fast bilen funkade ju i morse,...) hmm kan inte så mycket om bilar....nu är nöd-däcket på i alla fall....argh igen!!!

Urinvägsinfektion

Ihh jag tor jag har fått urinvägsinfektion...arhg
Mindre kul att springa på toa hela tiden på jobbet...men det känns lite bättre nu så det kanske går över av sig självt?!?!?
Köpte godis på lunchen för att trösta mig med...

Nytt jobb??

Innan semestern var jag på intervju på ett större företag än det där jag jobbar nu. De hade ännu inte bestämt sig om de skulle anställa någon i höst eller inte. Men det kändes som att om de skulle anställa så hade jag en väldigt god chans. :)

De lyckades inte bestämma sig före semestern och sköt upp på det till efter semestern, chefen har kommit tillbaka redan och den andra som intervjuade mig kommer på måndag....spännande. Jag har en insiderkälla på företaget som rapporterar till mig :) Vi får väl se hur det blir, men det vore väldigt spännande och läskigt, på den lilla firma jag jobbar på nu känns det itne som att det är så pressande att man måste prestera, har inte så stor respekt för chefen, tycker inte han kan så mycket som han borde kunna, + att han är sååå töntig att jag blir galen på honom.

Träning

Ikväll blir det träning på Friskis, får inte skippa det.....har ont i nacken så träning är välbehövligt! Ska äta nåt nyttigt ikväll åxå, hmm fullkornspasta m tonfisk kanske.....nyttigt och ganska gott.

segt

Sitter på jobbet och halvsover. Det var trevligt på tjejkvällen igår. Vi kom fram till att vi ska ha cocktail-party i helgen, alla tar med varsin drink/cocktail och bjuder på. Betygsättning och den som vinner får en liten minipresent av alla. Kul! Nån som kan en god drink med Absolut Mandarin i (det är det enda jag har hemma)??

Nytt liv!!!

Nu är jag väldigt less på mig själv....efter en hälsosam start denna vecka är jag nu värre en värst...idag blev det falafelrulle till middag och efter det lite chips till efterätt, jag skyller på att jag har "röd vecka", men jag går inte ens på den dåliga ursäkten själv. Vad ska man göra, några hälsotips???

UPDATE: Det har hittills gått dåligt med mitt nya liv....käkar godis varje dag :( så jag börjar om igen fom idag 17/8)

Salinas

Gillar den här bikinin som finns hos Nelly.se grymt mycket , synd att jag är pank bara och att jag bestämt mig för att spara pengar till en New York resa, nu när det är rea och allt.... :(

Tjejkväll!

Varje onsdag har vi som tradition att ha tjejkväll! Väldigt bra tradition tycker jag....annars blir det inte av att alla träffas. Ikväll är det dax igen efter att vi har haft sommaruppehåll... kul :)
Dricka lite te och prata om killar, jobb m.m. sånt behöver man!

Hanky Panky

Funderar på att köpa ett par Hanky Panky trosor Boyshort, är de värda sitt pris månne??

har verkligen ingen lust att jobba...

Sitter på jobbet och är uttråkad....kan det inte hända nåt kul, har knappt nåt att göra ens = trist.
Sitter och läser en massa bloggar och jobbar däremellan, lite drygt när man har en tidrapport att fylla i....he
Kanske inte det intressantaste inlägget, men jag har typ ingen vettig att prata med här på jobbet....känns lite ensamt.

Måndag igen....

Måndag igen efter en härligt solig helg!!! Några glas vin med kompisarna på ett soft uteställe i lördags och myste m pojkvännen söndag kväll eftersom det bara var kasst på tv lyckades jag övertala honom att vi skulle kolla på SATC....hehe han verkade till och med tycka att det var ganska bra!! Han blev väldigt upprörd när Samantha var otrogen mot Smith med Richard Wright och rörd över att han väntade på henne och att han rakade av håret.....kul att kolla på det med honom....själv har jag ju sett allt x antal gånger!! Men jag trodde aldrig att han skulle vilja! :)

Sool

Idag har jag badat i Mälaren med en kompis och hennes 1,5 årige son, mysigt. Även om det inte är lika avslappnaded att bada med ett litet barn....satt upp nästan hela tiden när vi inte badade..... :)
Nu ska jag ut å ta en öl med girlsen!! Trevligt! See ya!

la redoute

la redoute

Dessa tröjor har jag beställt från
la Redoute. Dessutom på rea! De är suupersköna, med en blandning av siden i! Rekommenderas varmt!

1. Rosa tröja från Best (Fast min är beige)
2. Grön farfarströja från Soft Grey (min är senapsgul, fast det står beige på hemsidan men men fin ändå!)
3. Grå tröja från Soft Grey (har köpt både grå och svart...)


2 timmar kvar...

Bara två timmar kvar till helgen, känns som att dagen segar sig fram....är inte så mycket att göra på jobbet, blir uttråkad då...

Nyköping

Nyköping


För att fördriva tiden och drömma tillbaka till semestern visar jag bilder från mina släktingars sommarstuga på östkusten... :)

Helt slut

Har sovit kasst hela veckan.....så kommer N hem till mig kl 04.30 lite småberusad efter att ha spelat poker med några kompisar....jag blev måttligt road....dessutom har han värsta hostan så det är omöjligt att sova brevid honom.
Har god lust att ringa å väcka honom nu...hehe men riktigt så elak ska jag inte vara...he

Accessora.se