sol sol sol...

Stack en timme tidigare från jobbet och har nu suttit och glassat i solen på min balkong, härligt. Hade bara bikinitopp och byxor, det var väldans varmt :)

Invigde även mina
nya sneakers (Adidas, vita med rosa ränder... finns på rean för ca 490 kr...)som jag beställt från LaRedoute idag, sköna.

Kanske Rhodos

Min pojkvän fyller 30 i slutet på maj, nu har vi snackat om att åka bort då....vore skönt!!! Fast det blir ju dyrt....jag vill ju åka till Sicilien i sommar på semestern åxå....alternativt åker vi till Hamburg och bor hos min kompis där, det blir ju kul och billigare men det vore ju härligt med Rhodos.... :)

Låångfredag

Tvätta, rensa ur i förrådet, rensa kläder och städa är vad jag gjort och fortfarande gör idag. Känns skönt att komma igång lite :o) jag flyttar om tre veckor så det är verkligen dax att börja rensa ordentligt, fy fasen vad mycket skräp jag har!!! Ändå är det svårt att kasta det!! Fattar verkligen inte. Idag kastade jag en Adidas-munktröja som jag minns att jag hade i åttan, hmm få se nu, det är ju faktiskt 13 år sedan eller nåt, herregud! Fattar inte varför jag har kvar sånt.....

image201 Glad påsk! (Åter till rensandet....)


HärligtEn skön dag!! Jag lyckades lura min bakfulla pojkvän att jag tappat bilnycklarna nånstans när vi var ute och gick, han gick på det och blev skitsur hehehe
April april.... Har ni lurat någon idag???

Sköna söndag

Nu tänker jag bege mig ut på en långpromenad på en ö utanför stan! Ska bli härligt!! Tänkte ta med mig kameran och ta lite vårbilder :)

Hann lägga in en beställning på
La Redoute innan jag kom iväg :)

97289-197

Accessora.se