Jag är kär!!

Recension av filmen "The Holiday":

När eftertexten rullar kommer jag på mig själv med att sitta med ett fånigt leende på läpparna, jag kan inte sluta le, jag är kär. Kär i filmen. Det är en riktig feel-good film och jag mådde bra hela tiden. Den rekommenderas varmt!!

♥♥♥♥
Den får betyget 4 :)

Julen är här!

 
GOD JUL!

Torsdag

Sista heldagen på jobbet innan jul!!! Var väldigt produktiv i morse, hann till och med färga håret!!!!! Det gäller att vara effektiv såhär innan jul. Ikväll ska pojkvännen och jag "fira julafton", mysigt!
 Såhär ser jag ut ungefär idag :) Måste ju ha klänning när man ska fira jul!!

Nyår

   Grön slinkig klänning från Malene Birger. Den är liiiite för stor i överdelen.
  H&M klänningen, jag gillar den bättre idag :)

Vilken av dessa ska åka tillbaka och vilken ska få stanna?!?! Eller ska jag ner på stan att leta en helt annan klänning till nyår?!?!

H&M-paket

 Jag älskar färgen på denna gröna top, men den är yttepytte för liten....attans!!! Spänner jag mina biceps spricker den lilla ärmen....och andas jag så spricker nog hela blusen...konstigt, jag brukar alltid ha den storleken på H&M, är det jag som blivit större eller kläderna mindre?!? Förmodligen det förstnämnda...
   Denna V&R kreation var inte ämnad för min kropp....den får åka tillbaka! Den är dock väldigt mjuk och skön!
  Klänningen som alla passar i utom jag...buhu...tror den är för puffig för mig, känner mig så stor då...

Trist att behöva skicka tillbaka allt! Men jag är lite sugen på att behålla den svarta klänningen och den gröna blusen, måste nog prova imorrn igen... :)

Over and out! Gonatt!!

Fredagsnöje

97289-148  97289-147

Här är min fredagskväll, katterna fick sin julklapp, de blev såå glada :) jag hade beställt den från Haléns.
Jag låg som en zoombie i soffan resten av kvällen....som ni ser...
Urs måste verkligen plocka bort de där hemska tulpanerna i fönstret, ställde dit dem när jag flyttade in och har inte behagat ta bort dem ännu....hehe

Uppdaterad julklappslista

♥ Parfym - Lacoste Inspiration
♥ Lila Kashmir-tröja från H&M
♥ Grön stickad halsduk från farmor
♥ Säsong 5 av SATC
♥ Presentkort
♥ Att jag och de jag känner får vara friska och glada :)

Jippi

Jippi nu verkar Blogg.se ha kommit igång igen :)

En sak lades till på önskelistan idag, den lila kashmirtröjan från H&M som är gift of the day idag. Var där på lunchen och det fanns många kvar så jag hintade lite (talade om färg, storlek, material + var den låg hehe) till pojkvännen. Hoppas han masar sig dit :)

Julgott!

97289-146

Igår kväll satt jag mest framför tv:n samtidigt gjorde jag ett gäng av dessa små godbitar! Receptet har jag snott från
Bohemica. Det är superlätt!

* Mandelmassa
* Blockchoklad (den från Coop är god)
* Sockerhjärtan, man skulle kunna ha hackade nötter uppepå åxå...

Rulla bollar av mandelmassan doppa de i smält choklad, strö på hjärtan och ställ sedan in i kylen. Färdigt!
De blev supergoda!


Freeedag!

Jippi! Bilen gick igenom besiktningen utan några fel eller anmärkningar!!! Ikväll är det julbord med jobbet som gäller :)) vi får sluta en timme tidigare åxå, en bra fredag helt enkelt!!!
Gomorron!


Gratis är gott!

Hos Gratisgenerationen kan man få saker gratis genom att ta del av gratiserbjudanden och sedan värva några kompisar, jag valde ett presentkort på MQ på 500 kr! Man kunde även välja saker som Playstation, SATC-boxen, presentkort på Ikea 1000 kr m.m. verkar inte alltför jobbigt att få ihop till en grej i alla fall och helt gratis :) testa!

Signa upp och få presentkort m.m. här!

97289-145

today

97289-144

Idag ska jag med bilen till verkstan, jag hoppas att det inte blir alltför dyrt.....håll tummarna för mig!!
Annars är det väl en vanlig torsdag som vilken som helst..... 11,5 arbetsdagar kvar till jul!!!


Brun top - H&M

Klänning - Asos
Strumpbyxor - H&M
Stövlar - De från Ellos såklart!

Cacharel...

97289-142

Idag äntligen kom min skjorta från Cacharel!! Vad tycker ni? Jag gillar kvaliteten, det enda negativa är att fickorna sitter lite för högt upp. Ska fundera på om jag ska behålla den... :)

Psst! Nu ska jag iväg och styrketräna lite :) hadé!

Den ultimata julklappen

Hittade just den ultimata julklappen till min pojkvän på Coolstuff, tyvärr så var den liiite för dyr, hehe nämligen denna. Fasen lyckas inte länka direkt till den, men du hittar den under upplevelser längst ner!! Flygturen...

Fast dessa är kanske mer realistiska:
97289-14197289-140

Tröstshopping

Blev tvungen att tröstshoppa på H&M nu när min bil är trasig (det kommer kosta ca 2000 kr att laga den...) köpte gröna silkesklänningen från Viktor & Rolf samt den välkända svarta nyårsblåsan för 398 kr. Även en grån "mysklänning" på rean slank ner...Egentligen har jag väl inte råd med detta nu när bilen är paj men det skiter jag i...kanske får lov att skicka tillbaka något ändå ifall det itne passar...

Typiskt

97289-139

Var på "Casino Royale" igår, den var bra men kändes lite lång fast det berodde nog på att jag var så trött. På väg till bion händer det nåt med min bil, den låter numera som en traktor!!!! Va fan!!! Till råga på allt kan jag nada om bilar och ska besiktiga bilen på fredagmorgon! Känns lagom kul. Därav min sura uppsyn.

Linne - Petite Bateau
Tröja - Petite Bateau
Jeans - Squin &denim H&M

REA

Pssst LaRedoute har startat sin rea idag, bara för vip-kunder (vet inte vad som menas med vip-kund, men tydligen är jag det i alla fall....) Fanns bra plagg till schyssta priser bla Kashmirtröjan från BEST till halva priset m.m. Logga in för att se erbjudandet.

Tuesday



Hallå Hallå! Trött som få!

Jeans - H&M
Top- H&M
Cardigan - Manousch - LaRedoute

Måååndag

Måndag igen, suck. Helgen gick alldeles för fort!! Igår var det glögg och pepparkakor som gällde, jag städade och pyntade med stjärna och ljusstakar hemma, urmysigt!!! Lyssnade lite på julmusik under tiden. Nästa helg ska jag baka lussekatter!

Advent

Nu har vi tagit fram adventsljusstakarna på jobbet, mysigt!! :)

Wiiii det e fredag!

Har inte hunnit blogga så mycket denna vecka. Pojkvännen har flyttat och har ett nystartat företag och jag har hjälpt till med både och :)

Nästa vecka blir det mer bloggning!

Ha en bra helg!!!

Accessora.se