Milen

I morgon tänkte jag ta mig an milen i elljusspåret för första gången på ett år.....känns inte som jag grundat så bra ikväll bara...tjejkväll med tacos och sen chips och godis, hmm....känns inte som att det ger så bra energi.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhh, såg att du vill försöka dig på Stockholm Marathon! Jag försöker också. Har för tillfället siktet inställt på 2008.

Har löptränat en hel del under tonåren, men sen blev det lite sämre när jag träffade min sambo och vi flyytade ihop. Gick snabbt upp i vikt och tappade lusten för träningen. Har börjat nu igen och det ger resultat både på hälsan och vikten.

Lycka Till!

Postat av: Malla

Hej vad kul att du också tänkt springa!! Varför inte satsa på 2007??? Om jag klarar det så gör nog du också det!! Jag var kass på löpning när jag var yngre, var bra på typ 60 meter. Har korta muskliga ben som passar bättre till sådana distanser. För två år sedan började jag träna ganska mycket spinning och fick upp flåset lite, sen på våren stack jag ut och sprang och det var ju riktigt roligt när man hade bättre kondition! I sommar har jag knappt sprungit alls men nu har jag bestämt mig för Marathon så då "måste" jag ju. Det längsta jag sprungit hittills är ca 17 kilometer...så vi får se hur det går med 42 :)

oj vad långt det blev!

2006-10-07 @ 12:33:10
URL: http://vargungen.blogg.se

Vad tycker du?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback