Milen!

Idag lyckades jag jogga runt milen i spåret, trots regn de första fyra kilometrarna!!! Känner mig duktig :)

Att göra idag:

* Dammsuga
* Lägga fram kläder till första arbetsdagen imorrn...
* Tvätta
* Diska
* Läsa ut "Flickan som lekte med elden" :)

Ikväll:
* Slappa med pojkvännen

Sista semesterdagen

Snyft snyft min sista semesterdag är här. Jag firar den med att slappa runt i min nya morgonrock :)
Semestern har väl varit skön men vädret rätt trist, jag har i alla fall kommit igång med träningen och känner mig laddad!!! I eftermiddag ska jag ut i spåret igen :)

Mera shopping

Igår var jag på stan med pojkvännen, idag med en kompis. Jag kunde inte hålla i plånboken så det blev lite shopping idag åxå, men bara bra saker och på rea :)
Köpte ett par jeans 124,50 kr på Åhlens, en morgonrock 300 kr på Hemtex, Body Butter, en vit t-shirt (superskön, rea 65 kr på Åhlens), trosor å strumpor, ett par skor på Wedins för 49,50 kr :) Riktiga reaklipp alltihop, är såå nöjd!


Riktigt sköna skor, passar till de nya jeansen och den vita t-shirten. Fräscht! :)

Funderar som bäst på om jag ska ge mig ut och springa (är ju så kul i de nya skorna) men jag tror att jag borde vila idag....buhu

Nya skor!!!

Äntligen har jag köpt nya löparskor!! Det blev ett par Asics (Asics Gel Empire II ) som var på rea, de kostade 899 kr (ursprungspris 1695 kr) Invigde dem nu ikväll då jag sprang 5 kilometer i spåret och de var supersköna, mycket skönare än mina gamla klumpiga skor, de var värda varenda krona och kommer bli välanvända :)



Köpte även lite annat på stan, det var ju löning och rea! Det blev två träningstopar från Nike på Stadium (79 kr styck), två par löparstrumpor för 99 kr på Team Sportia, loafers i skinn att ha på jobbet för 124,50 kr(!!!) på Sko-City (wedins) Jag är såå nöjd med allt, tycker att jag fick mycket för pengarna :)

 

Nu ska jag lägga mig i sängen å läsa Stieg Larsson, gonatt!!

Fortfarande duktig!!!

Har fortfarande hållit mig till att vara nyttig!! Har gått morgonpromenad ca 40 minuter före frukost varje morgon samt tränat antingen styrketräning eller sprungit på kvällen. Idag skulle jag ha lite vilodag, men det blev morgonpromenad i alla fall, sen ville 2 kompisar åka inlines så det blev inlines tur och retur till stranden sammanlagt 90 minuter, det var jobbigt så det blev inte så mycket vila..... :)

Nu är jag supersugen på godis såhär på lördagskvällen och allt, men jag har tänkt köpa ett par nya springskor imorrn från Asics som var nersatta från ca1700 till 900 kr. Käkar jag godis idag blir det inga skor imorrn!!!! Jag är hård!!! ;)


(inte exakt dessa skor)

"Träningsläger"

Efter ett inspirerande reportage i en online tidningstartade jag igår en veckas "träningsläger" så här på semestern och allt. En slags kick-off kan man väl säga så jag kommer igång, försöker dra med pojkvännen åxå. I morse var det morgonpromena, 4 km. Nu på kvällen har jag varit på gymmet och styrketränat. Imorgon blir det promenad på morgonen och sedan en löptur på kvällen/eftermiddagen. Känns bra! :)

Spring i benen

Har bestämt att jag ska springa tjejmilen i år. Därför ska jag sticka till spåret nu, hoppas jag orkar lunka runt 5 kilometer...

UPDATE: Fy fasen va jobbigt det var!!! Men jag klarade det! Fick dock lite skavsår under foten...behöver nya sko, Pronto!

Hemma från Estocolmo

Nu är jag hemma igen. Resultat av shoppingen blev en skjort-blus från Topshop samt att jag klippte mig (290 kr) och därmed fick ett balsam och ett vax på köpet (en bra deal tyckte jag, samt billigare än i Västerås (400-500kr)!!) Blev nöjd med resultatet, jag klippte inte så mycket men jag gillar det lilla hon gjorde förutom att hon var så hårdhänt att tom jag som inte är håröm grinade illa....
Just ja, jag köpte även ett läderarmband på H&M. Efter stan åkte jag hem till pappa och hälsade på, trevligt.
Bilder på "fynden"!



Snygg detalj med knappar på ärmen! Ursäkta att skjortan är lite skrynklig, orkade inte stryka....

Gröna Rosor

97289-216
rosiga örhängen 195 kr från House of Natalia

semester

Gud va skönt med semester!!! Idag har jag tillbringat lite tid framför datorn, men nu känns det i nacken att det är nog. Jobbar ju framför datorn varje dag annars så jag måste passa på att göra annat, men det är ju väldigt lätt att fastna här....

Är för övrigt nyss hemkommen från en semestertripp till Hamburg med min pojkvän samt ett besök hos släktingar i Nyköping. Mysigt!



Nu ska jag ta mig ett fotbad och läsa lite i Stig Larssons "Män som hatar kvinnor", det regnar ute så det passar ypperligt!

 har även passat på att göra lite manikyr, ska träffa en kompis i Stockholm imorrn som är manikyrist så då är det bäst att ha fina tassar. Här är ett kort på mina "nakna" naglar. Målade på ett lager med ljustljust rosa lack efter att jag tagit bilden.

nya skor

Här är två par nya skor jag nyligen köpt. De silvriga kommer från Asos och de vita är från Vagabond.
 

Nu ska jag tona håret, hoppas det blir fint!

Halvårskontroll!

Nu blir det en halvårskontroll på listan jag skrev vid nyår:

En liten lista på vad jag vill åstadkomma år 2007:
♥ Åka till Italien (eller New York) CHECK! Sicilien blev det ju...
♥ Bli vältränad;  inte ens nära...
♥ Springa Stockholm Marathon eller Lidingöloppet;nja skulle väl vara om jag lyckades ta mig samman och börja träna inför Lidingöloppet kanske kanske..
♥ Bli bättre på att höra av mig till släkt och vänner; nej, är fortfarande kass på det...bättring!
♥ Köpa kläder med kvalitet och inte kvantitet; en liten förbättring tror jag
♥ Äta grönsaker varje dag; hmm ja kanske
♥ Min kompis och jag ska lära oss en massa om aktier och tjäna grova pengar (inte så troligt men men...); köpte en aktie, men den har gått ner ca 50 % så några grova pengar blev det inte, dumma aktier....
♥ Skaffa mig ett nytt roligare jobb; CHECK, jippi!!!
♥ Läsa fler böcker; tyvärr inte än, ska bättra mig andra halvåret 
♥ Se fler gamla filmer; nope
♥ Gå en danskurs; nope
♥ Vara en snäll och bra människa (hoppas att jag redan är det, men man kan ju alltid bättra sig..) vet inte
♥ En hemlig sak; nope inte än
♥ Ha roligt och leva i nuet!!! ,för det mesta!

Jag har väl en del att jobba på det närmaste halvåret märker jag....

Accessora.se